DESPRE NOI

urmăriți-ne pe social media

Cofini Intermed SRL este o companie rezidentă cu investiții străine, fondată în 2016. Activitatea principală este importul și comerțul cu ridicata al medicamentelor. Cofini Intermed SRL – este distribuitorul și importatorul oficial al medicamentelor de la producători – MSN Laboratories PVT.LTD., MICRO LABS LTD, RELIANCE LIFE SCIENES PVT.LTD.
Obiectivul principal implimentat și în permanență dezvoltat de către Compania Cofini Intermed SRL, este de a oferi clienților servicii de inaltă calitate și de ai trata cu maxim respect , ceea ce stă la baza companiei. Cultivarea relațiilor bazate pe respect ,ințelegere si încredere cu clienții este foarte importantă , astfel orice solicitare este soluționată la cel mai inalt nivel.
Compania Cofini Intermed SRL atinge cele mai înalte standarte de performanță si responsabilitate maximă in activitatea sa,iar principiile si valorile se observă in relațiile cu clienții si partenerii de afaceri.Compania acordă independeță si putere de decizie angajaților profesioniști, dezvoltând astfel spiritul de echipă și flexibilitate in diferite domenii de activitate.
Scopul primordial al Companiei Cofini Intermed SRL este de a crea o înterprindere de frunte,cu cele mai inalte standarte de activitate ,deservire,valori si poziție de top pe piata internă.
Maximum eforturi sunt concentrate asupra creșterii continue a calitații serviciilor oferite clienților,ridicând in permanență standartele de calitate si performanță pe piața farmaceutică din Moldova.Un proces de activitate cu rezultat pozitiv nu poate fi singur,iar o permanență mișcare spre dezvoltare vizează si relatii de colaborare cu alte companii,fapt ce este absolut necesar intr-o societate sănătoasă. Colaborările cu diferite companii cât si cu concurenți reprezintă un imbold de implimentare a noi strategii si tehnologii,care reprezintă o mișcare spre performanță.
Scroll to Top